KBC B-Assured

22 Sep 2014

KBC B-Assured is een Tak23-beleggingsverzekering waarvan het rendement verbonden is met één of meerdere beleggingsfondsen. Deze Tak23 streeft naar een optimale spreiding tussen aandelen, obligaties, vastgoed en liquiditeiten.

Indien u dit wenst en zolang de reserve het toelaat, kunnen de premies van uw schadeverzekeringen automatisch uit de reserve van KBC B-Assured betaald worden.

U kunt kiezen uit twee fondsen. Enerzijds is er de KBC B-Assured Defensive, een defensiever fonds met minder aandelen of aandelenfondsen en meer obligaties of obligatiesfondsen. Anderzijds is er de KBC B-Assured Dynamic, een dynamischer fonds met minder obligaties of obligatiefondsen en meer aandelen of aandelenfondsen.

Bij stijgende markten worden minder risicovolle activa vervangen door activa met betere rendementsvooruitzichten. Op die manier wordt er een meerwaarde nagestreefd.

KBC B-Assured streeft ernaar de daling van de reserve beperkt te houden. Bij dalende markten worden de meer risicovolle activa, zoals aandelen, vervangen door minder risicovolle activa, zoals obligaties. Er is geen kapitaal- of rendementsgarantie.

  • KBC B-Assured